Vučić: Posle Berlina znaćemo više o datumu

Izvor: Press, 04.Feb.2013, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Posle Berlina znaćemo više o datumu

Vučić je novinarima posle sednice Predsedništva SNS rekao da će u Berlin putovati u delegaciji sa MIlicom Delević i potpredsednicom vlade za evropske integracije Suzanom Grubješić.   
On je naglasio da se tamo neće sresti sa kancelarkom Angelom Merkelom već sa ministrima odbrane i spoljnih poslova i, kako je istakao, najvažnijim članovima Bundestaga koji odlučuju o sudbini Srbije.   
"Ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mali čovek po značaju i funkciji da se sretnem sa Angelom Merkel", rekao je Vučić i dodao: "U Berlin idemo u najjačem sastavu a po povratku iz Berlina znaćemo više o datumu koji je po nas veoma važan." 
  On je takođe naveo da je ovo prva vlada koja nije dobila nijednu ozbiljnu kritiku Zapada dok je, sa druge strane, Rusija poručila da sa njom najrađe sarađuje.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.