Vučić: Ja sam mali čovek po značaju i funkciji da se sretnem sa Angelom Merkel

Izvor: Blic, 04.Feb.2013, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ja sam mali čovek po značaju i funkciji da se sretnem sa Angelom Merkel

Lider naprednjaka Aleksandar Vučić najavio je danas da će u februaru otputovati u Berlin kako bi sa nemačkim zvaničnicima razgovarao o tome da li Srbija može da dobije datum za otpočinjanje pregovora sa EU.

Vučić je novinarima posle sednice Predsedništva SNS rekao da će u Berlin putovati u delegaciji sa MIlicom Delević i potpredsednicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vlade za evropske integracije Suzanom Grubješić.

On je naglasio da se tamo neće sresti sa kancelarkom Angelom Merkelom već sa ministrima odbrane i spoljnih poslova i, kako je istakao, najvažnijim članovima Bundestaga koji odlučuju o sudbini Srbije.

- Ja sam mali čovek po značaju i funkciji da se sretnem sa Angelom Merkel - rekao je Vučić.

- U Berlin idemo u najjačem sastavu a po povratku iz Berlina znaćemo više o datumu koji je po nas veoma važan - rekao je Vučić.

On je takođe naveo da je ovo prva vlada koja nije dobila nijednu ozbiljnu kritiku Zapada dok je, sa druge strane, Rusija poručila da sa njom najradije sarađuje.

Povezane vesti: Kacin: Datum pregovora na dohvat ruke Italija smatra da je Srbiji mesto u Evropskoj uniji Vučić: Moguć uslovni datum za pregovore sa EU u decembru Vučić: Vizna liberalizacija manje ugrožena Da li je Srbija definitivno odustala od ulaska u EU?

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Posle Berlina znaćemo više o datumu"

Izvor: S media, 04.Feb.2013

Lider naprednjaka Aleksandar Vučić najavio je da će u februaru otputovati u Berlin kako bi sa nemačkim zvaničnicima razgovarao o tome da li Srbija može da dobije datum za otpočinjanje pregovora sa EU...Vučić je novinarima posle sednice Predsedništva SNS rekao da će u Berlin putovati u delegaciji...

Nastavak na S media...

Vučić: Mali sam da bih se sastao sa Merkelovom

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Feb.2013

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić najavio je danas da će u februaru otputovati u Berlin gde će sa nemačkim zvaničnicima razgovarati o datumu za otpočinjanje pregovora sa EU. Vučić je rekao da nije predviđeno da se tom prilikom sastane sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vučić: Ja sam mali čovek po značaju i funkciji da se sretnem sa Angelom Merkel

Izvor: NaDlanu.com, 04.Feb.2013

Lider naprednjaka Aleksandar Vučić najavio je danas da će u februaru otputovati u Berlin kako bi sa nemačkim zvaničnicima razgovarao o tome da li Srbija može da dobije datum za otpočinjanje pregovora sa EU...Vučić je novinarima posle sednice Predsedništva SNS rekao da će u Berlin putovati...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.