Vučić: Očekujem da će u Briselu prevladati zdrav razum

Izvor: Blic, 05.Okt.2013, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Očekujem da će u Briselu prevladati zdrav razum

Bačko Dobro Polje - Prvi potpredsednik vlade i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje da će na pregovorima u Briselu "prevladati zdrav razum" i da će srpskim zvaničnicima biti omogućeno da odu na Kosovo pre izbora 3. novembra.

- Očekujem da će prevladati zdrav razum. Ja sam uvek išao i uvek ću ići na Kosovo i Metohiju - rekao je Vučić novinarima, u Bačkom Dobrom Polju, gde je danas boravio u okviru predizborne kampanje za lokalne izbore u Vrbasu sledeće nedelje.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Vreme za štednju, rad i odgovornost

Izvor: RTS, 05.Okt.2013

Došlo je vreme za štednju, rad i odgovornost, kako bismo podigli zdravu ekonomiju i omogućili građanima da žive od svog rada, a mladima da dobiju priliku da rade, poručio lider SNS-a Aleksandar Vučić u razgovoru sa žiteljima Bačkog Dobrog Polja u opštini Vrbas...Predsednik SNS-a i vicepremijer...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.