Vreme je da se dijalog Beograda i Prištine završi

Izvor: B92, 09.Mar.2021, 15:38

"Vreme je da se dijalog Beograda i Prištine završi"

Šef diplomatije EU Žosep Borelj izjavio je danas da je nakon 10 godina dijaloga Beogrda i Prištine u Briselu, došlo vreme da se proces završi.

”Pre 10 godina održan je prvi sastanak dijaoga Beogrda i Prištine u Briselu. Daleko smo stigli od tada i vreme je da se proces završi”, poručio je Borelj na savm Tviter nalogu.

Borelj, kao glavni aktuelni posrednik u dijalogu Beogrda i Prištine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodi da EU radi sa obe strane na postizanju sveobuhvatnog dogovora o normalizaciji.

”To će Srbiji i Kosovu otvoriti put za ervopsku budućnost”, zaključio je Borelj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borelj: Vrijeme je da se proces dijaloga Beograda i Prištine završi

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Mar.2021

BRISEL - Šef diplomatije EU Žosep Borelj izjavio je danas da je nakon 10 godina dijaloga Beogrda i Prištine u Briselu, došlo vrijeme da se proces završi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.