Izvor: Beta, 19.Jun.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozilo udarilo žandarmerijsku maricu na Šanzelizeu i eksplodiralo, vozač preminuo od povreda ...

Jedno vozilo je eksplodiralo nakon što je udarilo u žandarmerijsku maricu na Šanzelizeu u Parizu i zapalilo se, saopštila je policija.Vozač automobila je preminuo od povreda a u incidentu nema povredjenih policajaca.Policija je pokrenula istragu, a veruje se da se radi o napadu jer je u kolima pronadjen kalašnjikov, pištolji i dimne bombe.U tom delu Pariza je povećan broj policajaca, a gradjanima se preporučuje da izbegavaju taj deo centra.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pariz: Vozilo udarilo žandarmerijsku maricu i eksplodiralo, vozač preminuo od povreda

Izvor: Radio 021, 19.Jun.2017

Jedno vozilo je eksplodiralo, nakon što je udarilo u žandarmerijsku maricu na Šanzelizeu u Parizu i zapalilo se, saopštila je policija...Vozač automobila je preminuo od povreda, a u incidentu nema povređenih policajaca...Policija je pokrenula istragu, a veruje se da se radi o napadu, jer je u kolima...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.