Vlasnik firme sankcionisane od Velike Britanije tvrdi da više ne sarađuje sa Rusijom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Dec.2023, 16:04

Vlasnik firme sankcionisane od Velike Britanije tvrdi da više ne sarađuje sa Rusijom

"Nije mi jasno šta ja imam sa Velikom Britanijom kad Srbija nema nikakve sankcije prema Rusiji niti ih je uvela", kaže u izjavi za Radio Slobodna Evropa (RSE) Aleš Luci, vlasnik srpske firme "Avio Chem" koja je u sredu, 6. decembra, stavljena na listu sankcija Velike Britanije kojom se kažnjavaju pojedinci i kompanije za koje se utvrdi da su "odgovorni za podršku ruskom vojnom delovanju". Velika Britanija objavila je 6. decembra najnoviju odluku o sankcijama,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

RSE: Vlasnik firme koja trguje avio delovima, pod sankcijama Velike Britanije, tvrdi da ne sarađuje Rusijom

Izvor: Danas, 06.Dec.2023

Velika Britanija je danas objavila da je najnovijom odlukom o sankcijama na listu sankcionisanih stavila 46 osoba i kompanija zbog poslovanja s Rusijom, među kojima je i srpska kompanija "Avio Chem".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.