Više srpskih državljana uhapšeno u Grčkoj zbog kokaina

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Mar.2018, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više srpskih državljana uhapšeno u Grčkoj zbog kokaina

Više srpskih državljana uhapšeno je u Grčkoj, a u akciji je zaplenjena droga vredna oko milion evra, saopštio je danas MUP.

Kako je navedeno, u akciji je zaplenjeno 23 kilograma kokaina visoke čistoće.

Akcija je sprovedena u saradnji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, grčke policije i američke agencije DEA.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi detalji: Srbi u Grčkoj sa kokainom vrednim milion €

Izvor: B92, 21.Mar.2018

Atina, Beograd -- Više državljana Srbije uhapšeno je u Grčkoj sa kokainom vrednim milion evra u zajedničkoj akciji policija Srbije, Grčke i američke DEA, saopštio je MUP...Kako je saopšteno, u akciji je zaplenjeno 23 kilograma kokaina visoke čistoće...Kako saznajemo, akcija je izvedena pre...

Nastavak na B92...

VELIKA AKCIJA srpske i grčke policije: Srbi pali sa kokainom u Grčkoj, droga vredna milion evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2018

Droga pronađena u putničkoj torbi..Dvojica Srba stara 47 i 57 godina uhapšena su u ponedeljak u Grčkoj sa 26 kilograma čistog kokaina...U ovoj policijskoj akciji razbijena je kriminalna grupa koju su činila dvojica Italijana i još jedan Grk...Prema navodima medija, tužilaštvo je kao lidere grupe...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.