Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2021, 20:24

Više od 20 ruskih diplomata mora da napusti Vašington

VAŠINGTON - Amerika je Ambasadi Ruske Federacije predala listu sa imenima 24 diplomata koji treba da napuste tu zemlju prije 3. septembra jer su im istekle vize, rekao je danas ruski ambasador u Vašingtonu Anatolihj Antonov.
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD poručile Rusiji: Rok je 3. septembar; ili nisu?

Izvor: B92, 02.Avg.2021

SAD su predale Rusiji spisak 24 diplomate koji treba da napuste zemlju do 3. septembra zbog isteka viza, izjavio je ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov...To je rekao u intervjuu za časopis "Nešenel interest"...Transkript intervjua postavljen je danas na stranici Ruske ambasade na Fejsbuku, preneo...

Nastavak na B92...

Stejt department: Ruske diplomate mogu da podnesu zahtjev za produženje viza

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2021

VAŠINGTON - Karakterizacija koju je ruski ambasador u Vašingtonu Anatolij Antonov upotrijebio o situaciji u vezi sa 24 ruske diplomate sa isteklim vizama u SAD je netačna, saopšteno je danas iz Stejt departmenta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.