Vesić: Država ima snage da se obračuna sa kriminalom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 13:32

Vesić: Država ima snage da se obračuna sa kriminalom

Član Predsedništva SNS Goran Vesić rekao je da država ima snage i odlučnosti da se obračuna sa organizovanim kriminalom i naveo da je u tome ključan izbor nove vlade.

Vesić je na Fejsbuku naveo da kao što je država sprovela reforme i pobedila "tajkune" koji su do 2012. godine vodili zemlju, kao što je pobedila ekonomsku krizu i izborila se za bolji život i nova radna mesta, tako će, kaže, pobediti i kriminal.

-Država će obezbediti da Srbija bude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sigurna za sve građanke i građane i da niko ne može da bude izvan zakona. Da bi predsednik Vučić dobio ovu bitku neophodno je da je vode svi državni organi- naveo je Vesić.

Држава има снаге и одлучности да се обрачуна са организованим криминалом. Као што смо спровели реформе, као што смо...

Posted by Горан Весић on Уторак, 20. октобар 2020.

Ističe da je zato izbor nove vlade ključan u borbi protiv organizovanog kriminala jer ta Vlada, navodi, treba da bude najveća podrška predsedniku.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vesić: Država ima snage da se obračuna sa kriminalom

Izvor: B92, 20.Okt.2020

Član Predsedništva SNS Goran Vesić rekao je da država ima snage i odlučnosti da se obračuna sa organizovanim kriminalom...Kako je naveo, u tome je ključni izbor nove vlade...Vesić je na Fejsbuku naveo da kao što je država sprovela reforme i pobedila "tajkune" koji su do 2012. godine vodili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.