Vanredni parlamentarni izbori? Što pre treba postići dogovor

Izvor: B92, 18.Jan.2022, 21:10

Vanredni parlamentarni izbori? "Što pre treba postići dogovor"

Jedan od lidera Demokratskog fronta i predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević kaže da što pre treba postići dogovor o vanrednim parlamentarnim izborima.

On ocenjuje da crnogorski narod "ne zaslužuje ovakve karikature od državnih funkcionera".

Medojević smatra da premijer Zdravko Krivokapić i potpredsednik vlade i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović "nisu dorasli trenutku i važnom istorijskom poslu demontaže jednog totalitarnog mafijaškog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << režima", prenose podgoričke Vijesti.

On je u saopštenju naveo da je Krivokapić optužio svog zamenika Abazovića da je narko-kartelu dojavio informacije o akciji zaplene kokaina i da je manjinska vlada projekat narko-kartela.

"Ovaj cirkus postaje pretnja nacionalnoj bezbednosti. Što pre dogovor o vanrednim parlamentarnim izborima. Vođenje države je važan i ozbiljan posao i neophodno je izabrati vlast koja ima izborni legitimitet, znanje, političku volju i hrabrost neophodne za radikalne političke, ekonomske i institucionalne reforme", poručio je Medojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"OVO POSTAJE PRETNJA NACIONALNOJ BEZBEDNOSTI" Medojević o političkoj krizi koja drma Crnu Goru

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2022

Jedan od lidera Demokratskog fronta i predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević kaže da što pre treba postići dogovor o vanrednim parlamentarnim izborima i ocenjuje da crnogorski narod "ne zaslužuje ovakve karikature od državnih funkcionera"...Medojević smatra da premijer Zdravko Krivokapić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.