OVO POSTAJE PRETNJA NACIONALNOJ BEZBEDNOSTI Medojević o političkoj krizi koja drma Crnu Goru

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2022, 21:33

"OVO POSTAJE PRETNJA NACIONALNOJ BEZBEDNOSTI" Medojević o političkoj krizi koja drma Crnu Goru

Jedan od lidera Demokratskog fronta i predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević kaže da što pre treba postići dogovor o vanrednim parlamentarnim izborima i ocenjuje da crnogorski narod "ne zaslužuje ovakve karikature od državnih funkcionera".

Medojević smatra da premijer Zdravko Krivokapić i potpredsednik vlade i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović "nisu dorasli trenutku i važnom istorijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslu demontaže jednog totalitarnog mafijaškog režima", prenose podgoričke Vijesti.

On je u saopštenju naveo da je Krivokapić optužio svog zamenika Abazovića da je narko-kartelu dojavio informacije o akciji zaplene kokaina i da je manjinska vlada projekat narko-kartela.

- Ovaj cirkus postaje pretnja nacionalnoj bezbednosti. Što pre dogovor o vanrednim parlamentarnim izborima. Vođenje države je važan i ozbiljan posao i neophodno je izabrati vlast koja ima izborni legitimitet, znanje, političku volju i hrabrost neophodne za radikalne političke, ekonomske i institucionalne reforme - poručio je Medojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Medojević: Crna Gora ne može biti anticrnogorska, ali ni antisrpska; Lekić: Dogovor o vladi unutar parlamentarne većine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2022, 13:01

Da bi opstala Crna Gora mora da nađe balans između crnogorskih Crnogoraca i crnogorskih Srba, poručio je danas predsednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević i istakao da je taj balans temelj države...Crna Gora, istakao je Medojević, ne može da opstane...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.