Uskoro besplatno vakcinisanje u njujorškom metrou

Izvor: Beta, 10.Maj.2021, 21:12

Uskoro besplatno vakcinisanje u njujorškom metrou

U njujorškom metrou od srede će biti moguće besplatno vakcinisanje protiv korona virusa i to samo jednom dozom vakcine proizvodjača Džonson i Džonson (Johnson & Johnson), izjavio je guverner američke savezne države Njujork Endru Kuomo (Andrew Cuomo).Vakcinacija će biti organizovana u šest stanica njujorške podzemne železnice u sklopu pilot programa. Vakcinisani će imati besplatnu vožnju - jednonedeljnu propusnicu za putovanje."Videćemo odziv gradjana", rekao je Kuomo i dodao da vlasti smišljaju kako da privuku gradjane da prime vakcinu protiv korona virusa.Oko 60 odsto od 20 miliona stanovnika države Njujork primilo je barem jednu dozu vakcine.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uskoro besplatno vakcinisanje u njujorškom metrou

Izvor: Danas, 10.Maj.2021

U njujorškom metrou od srede će biti moguće besplatno vakcinisanje protiv korona virusa i to samo jednom dozom vakcine proizvođača Džonson i Džonson (Johnson & Johnson), izjavio je guverner američke savezne države Njujork Endru Kuomo (Andrew Cuomo).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.