Ušakov: Makron samo priča o dijalogu sa Putinom, bez konkretnih koraka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2022, 10:48

Ušakov: Makron samo priča o dijalogu sa Putinom, bez konkretnih koraka

Francuski predsednik Emanuel Makron mnogo priča o planovima da razgovara sa ruskim liderom Vladimirom Putinom, ali još ne preduzima realne korake, izjavio je danas pomocnik predsednika Rusije Jurij Ušakov.

Makron mnogo govori o tome da želi da održi kontakte, dijalog sa Putinom, ali još nije preduzeo realne korake u tom kontekstu, rekao je Ušakov, prenosi list Izvestija.

Makron je juče izjavio da održava kontakte sa Putinom i da veruje da su pregovori jedini način da se okonča sukob Rusije i Ukrajine.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ušakov: Makron samo priča o dijalogu sa Putinom, bez konkretnih koraka

Izvor: Blic, 06.Dec.2022

Francuski predsednik Emanuel Makron mnogo priča o planovima da razgovara sa ruskim liderom Vladimirom Putinom, ali još ne preduzima realne korake, izjavio je danas pomoćnik predsednika Rusije Jurij Ušakov.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.