Ursula fon der Lajen razgovarala sa Brnabić o vakcinama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2021, 16:19

Ursula fon der Lajen razgovarala sa Brnabić o vakcinama

Predsednica Evropske komisije, Ursula fon der Lajen, objavila je da je danas razgovarala sa premijerkom Srbije Anom Brnabić i da je obavestila o podršci EU kroz isporuku vakcina za zemlje Zapadnog Balkana.

”U Srbiju će od maja do avgusta stići 36 000 vakcina koje finansira EU. Zajedno smo u ovome”, napisala je Lajen na svom Tviter nalogu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na srpskom ćiriličnom pismu.

Predsednica Evropske komisije danas je o isporuci vakcina iz EU programa razgovarala sa premijerima Crne Gore, Zdravkom Krivokapićem, Albanije, Edijem Ramom, Severne Makedonije, Zoranom Zaevim i premijerom privremenih institucija u Prištini Aljbinom Kurtijem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ursula Fon der Lajen ćirlicom: Zajedno smo u ovome FOTO

Izvor: B92, 20.Apr.2021

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen objavila je da je danas razgovarala sa premijerkom Srbije Anom Brnabić...Obavestila ju je o podršci Evropske unije kroz isporuku vakcina za zemlje Zapadnog Balkana..."U Srbiju će od maja do avgusta stići 36.000 vakcina koje finansira EU. Zajedno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.