Izvor: Blic, 12.Jul.2017, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznali smo pregršt BOGATIH I BAHATIH klinaca na Instagramu, ali ovi su ipak POBEDNICI (FOTO)

Bogati klinci sa Instagrama preplavljuju ovu društvenu mrežu i iako smo do sada videli fotografije onih iz Londona i Dubajia, klinci iz Saudijske Arabije se posebno ističu.

Novac uglavnom troše na skupe automobile, jahte, avione i posebno vole divlje mačke.

Sudeći prema objavljenim fotografijama ukoliko ne posedujete neku od egzotičnih životinja, vi ne spadate u društvo bogatih.

Osim skupocenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vozila i divljih mačaka, brzo se primećuje i da su potpuno opsednuti oružjem, pa većinu fotografija krase pozlaćeni pištolji i puške.

Pozlaćeno oružje naravno ide ruku pod ruku sa pozlaćenim automobilima, kojih imaju na pretek u svojim garažama.

Dok na sličnim profilima bogatih klinaca obično postoje slike izazovnih devojaka koje se baškare u luksuzu, na profilu bogataša iz Saudijske Arabije se pojavljuje tek nekoliko žena i prizori razgolićenih devojaka ne postoje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Čekajte, čekajte... još niste videli SVU BAHATU DECU SA INSTAGRAMA. Red je na njih... (FOTO)

Izvor: Blic, 13.Jul.2017, 21:54

"Bogata deca Instagrama" postala su na neki način brend. Reč je o naslednicima poslovnih imperija iz najrazličitijih delova sveta koji se na ovoj popularnoj mreži na najbahatiji način razmeću bogatstvom. Tako smo imali prilike da upoznamo bogatu decu instagrama iz Dubajia, Londona, pa čak i Teherana,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.