Ulazak u takvu vladu bio bi ravan izdaji

Izvor: B92, 29.Jul.2021, 16:24

"Ulazak u takvu vladu bio bi ravan izdaji"

Predsednik Glavnog odbora SDS Milan Miličević izjavio je da za očuvanje Republike Srpske nije potrebna zajednička vlada sa SNSD.

Prema njegovim rečima potrebne su ostavke svih onih koji su RS zajedno sa liderom SNSD-a Miloradom Dodikom doveli na rub ekonomske i demografske propasti.

"Ulazak u takvu vladu bio bi ravan izdaji vlastitog naroda i osnovnih moralnih principa", kazao je Miličević. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Dodik je ranije predložio da se posle odluke Visokog predstavnika u BiH Valentina Incka o nametanju zakona o zabrani negiranja genocida formira koncentraciona vlada, odnosno vlade nacionalnog jedinstva RS, u kojoj bi učetvovale sve parlamentarne stranke u tom bh. entitetu.

Ovaj predlog je opozicija već odbila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zemlja sa VIŠE PROBLEMA NEGO PARTNERA: Dok BiH vodi unutrašnje borbe region ide napred

Izvor: Blic, 30.Jul.2021, 08:41

U isto vreme dok BiH zbog odluke odlazećeg visokog predstavnika Valentina Incka o zabrani negiranja genocida vodi unutrašnje borbe i ulazi u političku krizu, region ide napred i jača ekonomske odnose.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.