Ukrajina pripojila Srbiju Hrvatskoj!?

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2014, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajina pripojila Srbiju Hrvatskoj!?

Projekat "Velika Hrvatska" ne dolazi od Hrvata već od Ukrajinaca! Ako je suditi prema spotu u kojem v.d. premijera Ukrajine Arsenij Jacenjuk promoviše Evropsku uniju.

Ukrajinska mapa Evrope

 

U ovom promotivnom spotu u kojem Jacenjuk kaže:

"Ukrajina će biti u Evropi, a Evropa u Ukrajini", celokupna teritorija bivše Jugoslavije predstavljena je imenom - Hrvatska. Tako su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u okviru "lijepe njihove" našle Slovenija, BiH, Crna Gora, Makedonija i Srbija zajedno sa Kosovom i Metohijom.

 

Da li je u pitanju greška ili namerna provokacija, imajući u vidu dobre odnose Srbije i Rusije, ne znamo. Naravno, i druge republike SFRJ našle su se u podređenom položaju u odnosu na Hrvatsku. Ali ovakav spot koji emituje državna televizija, sa premijerom Ukrajine u glavnoj ulozi, svakako je na nivou diplomatskog skandala.

 
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.