Uhapšene vođe škaljarskog klana?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2018, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene vođe škaljarskog klana?!

Potvrđeno u vrhu policije

Crnogorska policija potražuje Igora Vukotića u predmetu koji se vodi za pokušaj likvidacije policijskih funkcionera. Oni su privedeni u jednom turskom letovalištu, a kod sebe su imali lažna dokumenta. Prema saznanjima, Jovicu Vukotića crnogorska policija ne traži i najverovatnije će biti pušten.

- U toku je provera identiteta uhapšenih. Dobili smo obaveštenje od kolega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Turske da je reč o braći Jovici i Igoru Vukotiću iz Kotora. U toku je određena razmena informacija - kazao je izvor iz vrha policije.

Pročitajte i:

Igor Vukotić se dovodi u vezu sa grupom Ranka Radulovića zbog planiranja ubistava policijskih funkcionera, ali i pripadnika kavačkog klana. Taj postupak je proglašen tajnim i više informacija nije moguće objaviti.

Bezbednosne službe Jovicu Vukotića označavaju kao jednog od vođa škaljarskog klana, sa bratom Igorom i sugrađaninom Igorom Dedovićem.

U spuškom zatvoru je proveo devet meseci, od novembra 2014. do avgusta 2015. i to zbog pomaganja u pokušaju ubistva 2002, kada je imao 21 godinu.

Pre nekoliko godine osuđen je i na tri meseca zatvora zbog pištolja koji je, prilikom pretresa, u naselju Škaljari u Kotoru, nađen u njegovom blindiranom džipu.

Braća Vukotić, nekoliko puta bili su meta napada u Kotoru i Beogradu. Još 2008, na priobalnom putu u Dobroti kod šanka “Malibu”, na BMV Jovice Vukotića ispaljeno je nekoliko hitaca iz automatskog oružja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšene vođe škaljarskog klana: Pokušali da likvidiraju policajce, pa pobegli za Tursku

Izvor: Vesti-online.com, 10.Sep.2018

Vođe "škaljarskog klana", braća Jovica i Igor Vukotić uhapšeni su rano jutros u Turskoj, potvrđeno je Borbi u vrhu policije. Crnogorska policija potražuje Igora Vukotića u predmetu koji se vodi za pokušaj likvidacije policijskih funkcionera. Oni su privedeni u jednom turskom letovalištu, a...

Nastavak na Vesti-online.com...

Uhapšene "vođe škaljarskog klana"

Izvor: B92, 10.Sep.2018

Braća J. V. i I. V., navodne vođe “škaljarskog klana”, uhapšeni su u Turskoj, potvrđeno je portalu CdM iz crnogorske policije...Kako se navodi, kod sebe su imali lažna dokumenta...Crnogorske vlasti raspisale su nedavno međunarodnu poternicu za I. V., koga sumnjiče za pripremanje više krivičnih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.