UZUZ: Očigledna namera da se izbor Zagorke Dolovac prošvercuje tokom leta

Izvor: Danas, 14.Jul.2021, 20:16

UZUZ: Očigledna namera da se izbor Zagorke Dolovac prošvercuje tokom leta

Udruženje za zaštitu ustavnosti i zakonitosti - UZUZ saopštilo je danas da je izbor Zagorke Dolovac za Republičkog javnog tužioca uvršten u dnevni red naredne sednice parlamenta, koja počinje iduće srede, i ocenilo da je očigledna namera da se njen izbor prošvercuje tokom leta, uprkos tome što je skoro 27.000 građana potpisalo peticiju protiv toga.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UZUZ očekuje reizbor republičke javne tužiteljke Srbije uprkos peticiji s 27.000 potpisa

Izvor: Beta, 14.Jul.2021

Udruženje za zaštitu ustavnosti i zakonitosti (UZUZ) saopštilo je danas da će republička javna tužiteljka Zagorka Dolovac biti reizabrana, iako je to udruženje skupilo 27.000 potpisa na peticiji protiv tog izbora.Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić zakazao je deveto vanredno zasedanje parlamenta,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.