(UŽIVO) Putin se sastaje sa članovima Vlade: Tri ključne teme sastanka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2018, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UŽIVO) Putin se sastaje sa članovima Vlade: Tri ključne teme sastanka (VIDEO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin sastaje se danas sa članovima Vlade Rusije kako bi sumirao ovogodišnje rezultate rada i niz aktuelnih zadataka, saopštila je ranije pres-služba Kremlja.

- Putin će se, po tradiciji, uoči Nove godine, sastati sa članovima vlade. Tokom sastanka je planirano da se razgovara o rezultatima rada ove godine, pitanjima socio-ekonomskog razvoja zemlje, kao i o nizu aktuelnih aktuelnih zadataka - navodi se u saopštenju.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rusije prisustvovao je danas i lansiranju rakete "Avangard".

Vladi se prvo obratio premijer Medvedev, a posle njega je govorio predsednik Putin.

Putin je na početku sastanka sa ruskom vladom najavio završetak uspešnih testova novog ruskog oružja - hipersoničnog sistema "Avangard".

- Znate, u obraćanju sam govorio o novim vrstama ruskog oružja, uključujući i, pre svega o hipersoničnom oružju. Jedno od njih je interkontinentalni sistem, hipersonični sistem "Avangard". Po mom naređenju industrijska preduzeća Ministarstva odbrane pripremila su i sprovela završna ispitivanja ovog sistema. Ona su upravo završena i to sa potpunim uspehom - istakao je Putin.

BONUS VIDEO: APOKALIPTIČNE SCENE U RUSIJI: Sumnjalo se da se meteorit zakačio za vrh vulkana i srušio u reku, a onda je otkriveno da se radi o KLIZIŠTU
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rusija uspešno testirala "Sataninu nevestu"! Putin izdao naredbu, a onda je "Avangard" pokazao MOĆ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2018

Ministarstvo odbrane Rusije je prema naređenju predsednika Vladimira Putina u sredu obavilo uspešno lansiranje rakete "Avangard" sa hipersoničnom krstarećom borbenom jedinicom, saopštila je pres-služba Kremlja...Putin je došao u Nacionalni centar za upravljanje odbranom i dao naredbu da se počne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.