„U Radnoj grupi za izradu medijskog zakona i organizacije koje krše pravo na slobodu udruživanja novinara“

Izvor: Danas, 08.Jul.2021, 17:22

„U Radnoj grupi za izradu medijskog zakona i organizacije koje krše pravo na slobodu udruživanja novinara“

Udruženje novinara Srbije, Koalicija za slobodu medija i ANEM skreću pažnju javnosti da su odlukom ministarke kulture i informisanja Maje Gojković u sastav Radne grupe za izradu Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnom informisanju i medijima ušli i predstavnici organizacija koje su najbrojnije u komisijama za raspodelu budžetskog novca, pogotovo na lokalnom nivou vlasti, ali nisu prepoznate u zaštiti novinarskih i medijskih prava i sloboda.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UNS: Na zakonu o javnom informisanju rade i oni koji nisu prepoznati u zaštiti novinarskih prava

Izvor: Beta, 08.Jul.2021

 Udruženje novinara Srbije (UNS) i medijske asocijacije i koalicije upozorile su danas da na izmenama i dopunama zakona o javnom informisanju i medijima rade i predstavnici organizacija koje su kako su naveli, "najbrojnije u komisijama za raspodelu budžetskog novca ali nisu prepoznate u zaštiti novinarskih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.