Izvor: Blic, 14.Nov.2019, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UN U NAJVEĆOJ KRIZI U POSLEDNJIH 10 GODINA Kasne godišnje uplate na desetine zemalja članica

Prilaz pokretnim stepenicama u sedištu Ujedinjenih naroda u Njujorku ograđen je žutom trakom, na kojoj piše da nisu u funkciji, što je prizor za koji agencija dpa piše da možda ne izgleda važno, ali simbolizuje ozbiljnost novčane krize s kojom se UN suočava zbog kašnjenja godišnjih uplata na desetine zemalja članica.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UN OSTAJE BEZ NOVCA? Najveća finansijska kriza u poslednjih 10 godina, a OVO je GLAVNI RAZLOG (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2019

U pitanje dovedeno i održavanje pokretnih stepenica...Prilaz pokretnim stepenicama u sedištu Ujedinjenih naroda u Njujorku ograđen je žutom trakom, na kojoj piše da nisu u funkciji, što je prizor za koji agencija dpa piše da možda ne izgleda važno, ali simbolizuje ozbiljnost novčane krize...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.