UKOLIKO IDETE U GRČKU, OVO TREBA DA ZNATE: Ne dozvolite da vam to POKVARI ODMOR

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2019, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKOLIKO IDETE U GRČKU, OVO TREBA DA ZNATE: Ne dozvolite da vam to POKVARI ODMOR

Evo kakvo vas vreme očekuje na Severu Grčke ove nedelje.

Intenzivni toplotni talas koji je juče i u Beogradu prekinula oluja, u Grčkoj će se zadržati do srede 10.7. kada se očekuje značajan pad temperature i to samo na severu zemlje.

Temperature u Grčkoj danas dostižu u oblasti Severnog Egeja i 39. podeljak, a u Centralnoj Grčkoj idu i preko 40.,

Ipak, u narednih nekoliko dana moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su i vremenske nepogode u oblasti Makedonije i Trakija, odnosno oblasti Olimpske regije, Soluna, Halkidikija, Kavale i Tasosa.

Od srede se u ovim oblastima očekuje i značajan pad temperature, pa će tako na Halkidikju sutra maksimalna dnevna temperatura biti do 30 stepeni, a u sredu do 29 sa hladnijim večerima.

U četvrtak se na Halkidikiju očekuje maksimalna dnevna temperatura od 24 stepena, uz mnogo oblaka i kiše.

Takvo vreme se očekuje do subote, a u subotu će biti oblačno sa mogućim obilnim pljuskovima, grmljavinom i temperaturom do 28 stepeni. Moguće je da će vremenske neprilike zahvatiti i Sporade, odnosno ostrva Skijatos i Skopelos.

Kada se Severna Grčka u pitanju ovakvo vreme zadržaće se do utorka, a od srede se očekuje prolepšanje.

Ostatak Grčke biće sve vreme sunčan i topao.

BONUS VIDEO: NAUČNICI UPOZORAVAJU: Od ovih ZARAZA nakon POPLAVA zdravlje vam može biti drastično ugroženo! Svetu preti katastrofa

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPREMITE SE ZA NAGLI PREOKRET Stiže nam promena vremena sa jakim olujnim vetrom i pljuskovima, temperatura pada za čak 10 STEPENI

Izvor: Blic, 08.Jul.2019

Sinoćnje osveženje bila je samo najava za predstojeće vremenske prilike u Srbiji. Tokom ove nedelje očekuje nas pad temperature za čak 10 stepeni! Nakon sunčanog današnjeg dana stižu nam nove padavine koje će se u Beogradu zadržati sve do četvrtka priča za "Blic" meteorolog Đorđe Đurić...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.