U pucnjavi u Sinsinatiju poginule tri osobe i napadač

Izvor: N1 televizija, 06.Sep.2018, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pucnjavi u Sinsinatiju poginule tri osobe i napadač

U pucnjavi u zgradi banke u američkom gradu Sinsinatiju poginule su četiri osobe, među kojima je i napadač, saopštila je policija.

Policija je navela da je napadač otvorio vatru kod objekta za utovar i istovar robe, posle čega je u holu banke razmenio vatru s policajcima.

Za sada nije poznato da li je napadača pogodio neko od policajaca ili je izvršio samoubistvo.

Jedna od žrtava umrla je na licu mesta. Gradonačelnik Sinsinatija Džon Krenli rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je da je napadač "pucao u nevine žrtve" i da je to bila "jeziva" scena.

On je naveo da se u toj zgradi nalaze popularne prodavnice sladoleda, sendviča i peciva.

Dodao je da je "moglo da bude mnogo, mnogo gore", da policija nije odmah reagovala.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Tri žrtve pucnjave u Sinsinatiju, policija ubila napadača

Izvor: VOA, 06.Sep.2018

Najmanje tri osobe su ubijene, a više povređeno u pucnjavi u jednoj banci u centru Sinsinatija, saopštile su lokalne vlasti. Napadač je ubijen tokom obračuna sa policijom. Šef policije Sinsinatija Eliot Ajzak rekao je da je napadač počeo da puca ispred zgrade banke "Fifth Third", a zatim ušao...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.