U nekim oblastima grad je bolji upravljač od privatnog sektora

Izvor: Danas, 29.Avg.2019, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nekim oblastima grad je bolji upravljač od privatnog sektora

Peter Hanke, član Gradskog veća Beča zadužen za finansije, privredu, digitalizaciju i međunarodne odnose, susrešće se u petak 30. avgusta u Beogradu sa političkim predstavnicima Grada Beograda i privrednicima. Članak U nekim oblastima grad je bolji upravljač od privatnog sektora se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Član gradskog veća Beča: Radna snaga iz Srbije je dobrodošla

Izvor: B92, 30.Avg.2019, 09:49

Beč -- Član Gradskog veća Beča zadužen za finansije, privredu, digitalizaciju i međunarodne odnose Peter Hanke ističe da Austrija podržava Srbiju na njenom putu u EU...Taj proces treba da bude intenziviran, kazao ja i naglasio da je u Beograd doputovao da ponudi znanje glavnog grada Austrije...Hanke,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.