U Njujorku tuga: Od korone preminuo glumac Mark Blum (69)

Izvor: Večernje novosti, 26.Mar.2020, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Njujorku tuga: Od korone preminuo glumac Mark Blum (69)

Njujorška pozorišna kompanija otkrila je vest tokom dana na društvenim mrežama Glumac Mark Blum preminuo je u 69. godini od korona virusa.Njujorška pozorišna kompanija otkrila je vest tokom dana na društvenim mrežama."S ljubavlju i teškim srcem, Playwrights Horizons odaju počast Marku Blumu, dragom dugogodišnjem prijatelju i vrhunskom umetniku koji nije preživeo ovu nedelju". Blum je bio zvezda hit fimla "Mocart u džungli", "Očajnički tražeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Suzan", "Presido", "Zahvali mi kasnije". Blum je glumio supruga Rosane Arket u romantičnoj komediji 1985. godine "Očajnički tražeći Suzan".Ona je rekla za Vrap: "Tužna sam zbog ovoga. Bio je zaista vrlo ljubazan, uvek je sve podržavao i bio smešan, nežan čovek i sjajan glumac koji je voleo glumu. Tako sam tužna zbog njegove porodice i svih ljudi koji ga vole. Ovo je tragedija na toliko mnogo nivoa. Počivaj u miru, Mark Blum."
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

MARK BLUM IZGUBIO BITKU SA KORONOM Glumac preminuo usled komplikacija izazvanih virusom

Izvor: Blic, 26.Mar.2020

Glumac Mark Blum, zvezda filma "Očajnički tražeći Suzan", kao i serije "You", u 69. izgubio je bitku sa koronom i preminuo od posledica komplikacija izazvanih ovim virusom, pišu strani mediji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.