U Hag se ne vraćam dobrovoljno

Izvor: Beta, 30.Mar.2015, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Hag se ne vraćam dobrovoljno

BEOGRAD, 30. marta 2015. (Beta) - Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je u ponedeljak da se dobrovoljno neće vratiti u Haški tribunal.

Šešelj je u izjavi agenciji Beta rekao da ga ne interesuje odluka Žalbenog veća Haškog tribunala kojom je danas naloženo njegovo vraćanje u pritvor Tribunala s privremene slobode u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << na koju je pušten 12. novembra 2014.

"Ja sam Haški tribunal pobedio. Oni su me protivpravno tamo držali 12 godina. Prekršili su moje pravo na sudjenje u razumnom roku i uopšte me to ne interesuje", istakao je lider radikala.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Šešelj: U Hag se ne vraćam dobrovoljno

Izvor: Akter, 30.Mar.2015

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je u ponedeljak da se dobrovoljno neće vratiti u Haški tribunal..Šešelj je u izjavi agenciji Beta rekao da ga ne interesuje odluka Žalbenog veća Haškog tribunala kojom je danas naloženo njegovo vraćanje u pritvor Tribunala s privremene...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.