Turska privremeno obustavila operacije u Siriji, tvrde Amerikanci

Izvor: Danas, 17.Okt.2019, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska privremeno obustavila operacije u Siriji, tvrde Amerikanci

ReutersAmerički predsednik Majk Pens i državni sekretar Majk Pompeo Turska je pristala na primirje kako bi se kurdske snage povukle iz severne Sirije, saopštio je američki potpredsednik Majk Pens. Sve vojne operacije biće obustavljene na 120 sati, a primirje će omogućiti Americi da pomogne u normalnom povlačenju kurdskih trupa i pogranične oblasti koju Turska želi […] Članak Turska privremeno obustavila operacije u Siriji, tvrde Amerikanci se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Turska privremeno obustavila operacije u Siriji

Izvor: Radio 021, 17.Okt.2019

Potpredsednik SAD Majk Pens navodi da će primirje trajati 120 sati tokom kojeg će se kurdske trupe povući iz severne Sirije...ReutersAmerički predsednik Majk Pens i državni sekretar Majk Pompeo..Turska je pristala na primirje kako bi se kurdske snage povukle iz severne Sirije, saopštio je američki...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.