Izvor: Nezavisne Novine, 25.Avg.2016, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska: Napadnut konvoj lidera opozicije, ranjena 3 tjelohranitelja

ISTANBUL - U napadu na konvoj vozila lidera najveće turske opozicione Republikanske narodne partije (CHP) Kemala Kaličdaroglua u provinciji Atvin na sjeveroistoku Turske ranjena su njegova tri tjelohranitelja.

Kaličdaroglu je lokalnim medijima nakon napada izjavio da je dobro i da je na bezbjednom.

Lokalni mediji emitovali su snimke oklopnog vozila koje sa mjesta napada odvozi Kaličdaroglua.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Turska televizijska stanica emitovala je snimke na kojima se vidi kako tjelohranitelji i policija pucaju u pošumljeni dio u planinama u provinciji Atvin nedaleko od Crnog mora.

Rojtres izvještava da su Kaličdaroglua napali miltanti Radničke partije Kurdistana (PKK), međutim iz ove partije još uvijek nema komentara.

#BREAKING Turkish Interior Minister: Security vehicle protecting #CHP convoy came under fire, 3 wounded pic.twitter.com/JYSKRq0eLP

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

NAPAD NA KONVOJ U TURSKOJ Lider opozicije zdrav, ranjena tri telohranitelja

Izvor: Blic, 25.Avg.2016

U napadu na konvoj vozila lidera najveće turske opozicione Republikanske narodne partije Kemala Kaličdaroglua u provinciji Atvin, na severoistoku Turske, ranjena su njegova tri telohranitelja...Kaličdaroglu je medijima nakon napada rekao da je dobro i da je na bezbednom...Lokalni mediji emitovali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.