Tramp pauzira američki san: Zaustavljene imigracije u svetlu napada nevidljivog neprijatelja

Izvor: B92, 21.Apr.2020, 07:55

Tramp pauzira "američki san": Zaustavljene imigracije u svetlu napada nevidljivog neprijatelja

Američki predsednik Donald Tramp rekao je da će potpisati izvršnu naredbu kojom se privremeno obustavljaju imigracije u SAD.

Kako je rekao,obustava imigracija je potrebna jer se država bori protiv zdravstvenih i ekonomskih efekata pandemije koronavirusa.

Dodao je da je mera izvršna "u svetlu napada nevidljivog neprijatelja" ili pandemije koronavirusa i radi zaštite radnih mesta u SAD.

"U svetlu napada nevidljivog neprijatelja, kao i potrebe zaštite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << radnih mesta naših velikih američkih državljana, potpisaću izvršnu naredbu za privremeno obustavljanje imigracija u Sjedinjene Američke Države", bile su Trampove reči. Nejasno je koji će mehanizam Tramp koristiti da obustavi imigracije, a takođe je nejasno koliko bi ovakva odluka mogla biti na snazi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trump: Imigracije u SAD bit će obustavljene uslijed pandemije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Apr.2020

Američki predsjednik Donald Trump rekao je da će potpisati izvršnu naredbu kojom se privremeno obustavljaju sve imigracije u SAD uslijed pandemije korona virusa. On je na Twitteru naveo da je u pitanju "napad nevidljivog neprijatelja", kako Trump naziva virus, te potreba zaštite radnih mjesta Amerikanaca,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.