Tragedija u Ulcinju! Majka poginula spašavajući decu: Skočila u nemirno more kako bi ih izvukla!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2017, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Ulcinju! Majka poginula spašavajući decu: Skočila u nemirno more kako bi ih izvukla!

Strahota

D.D.K. (36) smrtno je stradala u Ulcinju kada je uskočila u nemirno more kako bi izvukla svoju decu koje su talasi preklopili! Prema rečima očevidaca, ona je uspela njih da izvuče, ali je u jednom trenutku nestala pod vodom i više nije izronila.

Tridesetšestogodišnja žena iz Prizrena provela je ceo dan na Velikoj Plaži u Ulcinju, kada je u jednom trenutku čula vrisku. Čim je videla da su njena deca u vodi dok je bila podignuta crvena zastava kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znak opasnosti od velikih talasa, nije oklevala ni trenutak.

Utrčala je u more i zaplivala prema njima. Ona je uspela da izvuče decu, ali su nemirni talasi nju uspeli da povuku u dubinu.

Iako se policija odmah uključila u pretragu, nesrećnoj ženi nije bilo spasa, njeno telo je pronađeno nakon tri sata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.