Timošenkova optužena za ubistvo

Izvor: RTS, 18.Jan.2013, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Timošenkova optužena za ubistvo

Bivša premijerka Julija Timošenko optužena za organizovanje ubistva poslanika 1996. godine. Ako bude utvrđeno da je kriva Timošenkova bi mogla biti osuđena na doživotni zatvor.

Ukrajinsko tužilaštvo optužilo je bivšu premijerku Juliju Timošenko za organizovanje ubistva poslanika 1996. godine, a ako bude utvrđeno da je kriva mogla bi biti osuđena na doživotni zatvor.

Timošenkovu, koja se nalazi na izdržavanju sedmogodišnje kazne zatvora zbog zloupotrebe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vlasti, tužilaštvo je informisalo da je sada i formalno osumnjičena za učešće u ubistvu Jevgenija Ščerbana.

Kako prenosi agencija Frans pres, to je novinarima saopštio javni tužilac Viktor Pšonka.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Timošenkova optužena za ubistvo poslanika

Izvor: Mondo, 18.Jan.2013

Ukrajinsko Tužilaštvo optužilo je bivšu premijerku Juliju Timošenko za organizovanje ubistva poslanika 1996. godine...Ako bude utvrđeno da je kriva mogla bi biti osuđena na doživotni zatvor...Timošenkovu, koja se nalazi na izdržavanju sedmogodišnje kazne zatvora zbog zloupotrebe vlasti, Tužilaštvo...

Nastavak na Mondo...

Ukrajina: Julija Timošenko optužena za ubistvo

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jan.2013, 10:55

Bivša premijerka Ukrajine optužena je za organizovanje ubistva poslanika 1996. godine, a ako bude dokazana njena krivica, mogla bi biti osuđena na doživotni zatvor

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.