Tereza Mej stigla u Strazbur na razgovore o Bregzitu

Izvor: Danas, 12.Mar.2019, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tereza Mej stigla u Strazbur na razgovore o Bregzitu

Britanska premijerka Tereza Mej doputovala je večeras u Strazbur na razgovore u poslednji čas sa predsednikom Evropske komisije Žan-Klodom Junkerom u pokušaju spasavanja sporazuma koji su London i Brisel postigli o Bregzitu, a o kojem sutra glasa britanski parlament koji ga je već jednom odbio, javila je agencija Frans pres. Članak Tereza Mej stigla u Strazbur na razgovore o Bregzitu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mej i Junker: Dogovorene izmene sporazuma o bregzitu

Izvor: Večernje novosti, 12.Mar.2019

Britanska premijerka Tereza Mej uspela je da u razgovoru sa predsednikom Evropske komisije Žan-Klodom Junkerom osigura "pravno obavezujuće" promene svog dogovora o Bregzitu Britanska premijerka Tereza Mej uspela je da u razgovoru sa predsednikom Evropske komisije Žan-Klodom Junkerom...

Nastavak na Večernje novosti...

Odluku o gasovodu ipak donosi Brisel

Izvor: Danas, 12.Mar.2019

Iako je Energetska zajednica, institucija pod ingerencijom Evropske unije, zauzela stav da Srbija nije ispunila sve uslove za izgradnju Turskog toka, stručna javnost ističe da to ne može da spreči realizaciju tog projekta jer konačnu odluku ipak donosi Evropska komisija u Briselu. Članak Odluku...

Nastavak na Danas...

Britanski parlament ponovo odbacio sporazum o Bregzitu

Izvor: Danas, 12.Mar.2019

Britanski parlament ponovo je danas odbacio sporazum o Bregzitu koji je premijerka Tereza Mej postigla s Evropskom unijom. Članak Britanski parlament ponovo odbacio sporazum o Bregzitu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.