Tepićeva traži reagovanje Tužilaštva na večernje bakljade

Izvor: RTS, 06.Maj.2020, 12:30

Tepićeva traži reagovanje Tužilaštva na večernje bakljade

Narodna poslanica Marinika Tepić kaže da iza bakljada u 20.30 časova stoji vladajuća stranka i zatražila od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i tužilaštva da reaguju po tom pitanju.
Marinika Tepić je novinarima u Skupštini Srbije rekla da je pre sedam dana u sali Narodne skupštine, u redovnom zasedanju, poslanik SNS-a Vladimir Đukanović najavio puštanje muzike u 20.30 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << časova.

Navodi da se to desilo samo dva dana nakon što je počela akcija lupanjem građana u šerpe, a bakljada je usledila, kaže, kao odgovor vlasti.
Kako kaže, nije tačno to što je predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić rekao da su organizatori pobune u 20.30 neka inicijativa, odnosno udruženje mladih.
Tepićeva je za četvrtak najavila sastanak ujedinjene srpske opozicije, kada će biti doneta zvanična odluka o učešću na izborima i dodala da se izborni uslovi nisu promenili.
„Ne vidim uslove da se odluka promeni, a delovanja da", zaključila je Tepićeva.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Obradović (SNS) u Skupštini Srbije: Morali smo da odgovorimo na lupanje u šerpe

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Maj.2020

Poslanica Srpske napredne stranke (SNS) Marija Obradović kazala je na sednici Skupštine Srbije da je ta vladajuća stranka "morala da odgovori na lupanje u šerpe" i da "nije mogla da sedi i krije se u mišjoj rupi"...Obradović je navela da je poslanik Vladimir Đukanović izašao na svoju terasu,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.