Tela dvojice stranih ronilaca pronađena na jugu Grčke

Izvor: B92, 25.Avg.2019, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tela dvojice stranih ronilaca pronađena na jugu Grčke

Tela dvojice stranih ronilaca pronađena su u jednoj podvodnoj pećini na južnom grčkom ostrvu Karpatos, saopštile su lokalne vlasti.

Dvojica muškaraca, stara 65 i 30 godina, i još jedan muškarac ronili su u subotu u podvodnoj pećini na dubini od 45 metara.

Treći muškarac je u jednom trenutku ostao bez kiseonika i vratio se na površinu, javlja AP.

Kada je shvatio da se njegovi prijatelji i dalje ne pojavljuju na površini, pozvao je policiju.

Ronioci grčke obalske straže pronašli su tela dvojice muškaraca u nedelju, ne navodeći podatke o nacionalnosti žrtava, niti druge informacije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MISTERIOZNA NESREĆA U GRČKOJ PEĆINI Troje turista ronilo, jedan izašao na vazduh i pozvao pomoć, ali su spasioci samo mogli da izvuku tela njegovih prijatelja

Izvor: Blic, 25.Avg.2019

Tela dvojice stranih ronilaca pronađena su danas u jednoj podvodnoj pećini na južnom grčkom ostrvu Karpatos, saopštile su lokalne vlasti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.