Tajfun Sulik pogodio Tajvan

Izvor: RTS, 13.Jul.2013, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajfun Sulik pogodio Tajvan

Poginula najmanje jedna osoba u naletu tajfuna Sulik na Tajvan. Sedam osoba zadobilo povrede od udaraca objekata koje je nosio tajfun. Na teritoriji celog ostrva proglašeno "stanje pripravnosti".

U naletu tajfuna Sulik na Tajvan rano jutros po lokalnom vremenu poginula je jedna osoba, a sedam je povređeno, saopštili su zvaničnici.

U prestonici Tajpeju, poginuo je 50-godišnji policajac tako što ga je cigla pogodila u glavu, saopštio je Centralni operativni cenatar >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za hitne situacije, preneo je AFP.

Većina od sedam povređenih osoba, takođe je zadobila povrede od udaraca objekata koje je nosio tajfun.

Lokalni mediji su izvestili da je na hiljade ljudi evakuisano, a da je na teritoriji celog ostrva proglašeno "stanje pripravnosti".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tajfun "Sulik" pogodio Tajvan

Izvor: RTS, 13.Jul.2013

Poginula najmanje jedna osoba u naletu tajfuna "Sulik" na Tajvan. Sedam osoba zadobilo povrede od udaraca objekata koje je nosio tajfun. Na teritoriji celog ostrva proglašeno "stanje pripravnosti"...U naletu tajfuna "Sulik" na Tajvan rano jutros po lokalnom vremenu poginula je jedna osoba, a sedam je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.