Tači prošetao branom na jezeru Gazivode (VIDEO)

Izvor: Prva.rs, 29.Sep.2018, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači "prošetao" branom na jezeru Gazivode (VIDEO)

To je javio reporter agencije Beta sa lica mesa.
Na jezeru Gazivode ostali su samo okupljeni novinari.
Oko 13 časova su pripadnici specijalne jedinice ROSU, naoružani i sa fantomkama opkolili objekat Centra za sport i kulturu i Crvenog krsta na jezeru Gazivode, a radnik obezbeđenja Nemanja Milovanović, koji je bio unutar objekta rekao da ne zna razlog zbog kojeg su oni tu.
Pripadnici ROSU kontrolisali su sve prilaze objektu.
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i Metohiju Marko Đurić izjavio je ranije danas da su "albanske paravojne formacije" maskirane i sa dugim cevima "napale i zauzele" Gazivode kako bi predsednik Kosova Hašim Tači mogao da poseti to jezero.
Đurić je rekao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izdao naređenje ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću i načelniku Generalštaba VS Milanu Mojsiloviću da podignu na najviši nivo borbene gotovosti svoje institucije - policiju i vojsku.
VIDEO POGLEDAJTE OVDE! Izvor: B92.net
Pogledaj vesti o: Krsta Milovanović,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISPOVEST ZATVORENOG RADNIKA SA GAZIVODA: Repetirali su puške na nas i pretili da će pucati!

Izvor: Večernje novosti, 29.Sep.2018

Ovo je za Novosti poručio Nemanja Milovanović, radnik Centra za ekologiju i sport koji je zajedno sa još trojicom Srba bio žrtva iživljavanja specijalaca Rosu koji su danas upali na jezero Gazivode UPALI su odjednom. Grunuli na vrata sa dugim cevima. Natrpali su mene i moje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.