TRAMPOV ODGOVOR ZAPALIO AMERIKU! Predsednik SAD poslao jasnu poruku Bajdenu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2020, 17:00

TRAMPOV ODGOVOR ZAPALIO AMERIKU! Predsednik SAD poslao jasnu poruku Bajdenu (VIDEO)

Donald Tramp se ponovo oglasio na Tviteru.

Američki predsednik Donald Tramp poručio je da je njegov demokratski protivkandidat Džo Bajden pobedio samo u očima medija koje plasiraju lažne vesti.

- Ništa ne priznajem! Pred nama je dug put. Ovo su bili namešteni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izbori. Mi ćemo pobediti - napisao je Tramp.

He only won in the eyes of the FAKE NEWS MEDIA. I concede NOTHING! We have a long way to go. This was a RIGGED ELECTION!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 15, 2020

​U prethodnom tvitu Tramp je naveo da je Bajden pobedio na izborima jer su oni bili namešteni, a tu objavu su pojedini mediji protumačili kao da je američki predsednik prvi put javno priznao da je demokratski kandidat odneo pobedu.

He won because the Election was Rigged. NO VOTE WATCHERS OR OBSERVERS allowed, vote tabulated by a Radical Left privately owned company, Dominion, with a bad reputation & bum equipment that couldn’t even qualify for Texas (which I won by a lot!), the Fake & Silent Media, & more! https://t.co/Exb3C1mAPg

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 15, 2020

​Tramp je ponovio tvrdnje da posmatračima nije dozvoljeno da prisustvuju prebrojavanju glasova, kao i da je glasove u vidu tabele prikazala, radikalno levičarska privatna kompanija "Dominion".

RIGGED ELECTION. WE WILL WIN!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 15, 2020

Prema njegovim rečima, ta kompanija ima lošu reputaciju i lošu opremu, koja, kako je naveo, nije kvalifikovana ni za Teksas, gde je, kako je istakao, odneo ubedljivu pobedu.

Podsetimo, na osnovu izbornih projekcija, američki mediji proglasili su demokratskog kandidata pobednikom izbora, održanih 3. novembra.

Tramp, međutim, nije priznao projekcije po kojima je Džo Bajden pobednik predsedničkih izbora i u više navrata je kritikovao glasanje putem pošte, navodeći da to otvara put mogućoj izbornoj prevari.

Izborni štab Donalda Trampa podneo je tužbe protiv saveznih država i tvrdi da je glasanje i brojanje glasova bilo neregularno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NE PRIZNAJEM NIŠTA" Tramp se oglasio o navodnom priznanju Bajdenove pobede: To se dogodilo samo u očima medija koji PLASIRAJU LAŽNE VESTI

Izvor: Blic, 15.Nov.2020

Američki predsednik Donald Tramp poručio je danas da "ne priznaje ništa", nakon što su mediji objavili da izgleda da je, prvi put, javno priznao da je njegov demokratski protivkandidat Džo Bajden pobedio na predsedničkim izborima 3. novembra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.