Izvor: Nezavisne Novine, 15.Nov.2020, 16:27

Tramp prvi put priznao pobjedu Bajdena

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izgleda da je danas, prvi put, javno priznao da je njegov demokratski protivkandidat Džo Bajden pobijedio na predsjedničkim izborima 3. novembra, ali je ponovio svoje tvrdnje da su izbori namješteni.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Vašington,   Izbori

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMP OBJAVIO ZAŠTO JE BAJDEN "POBEDIO": Izbori su bili namešteni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2020

Američki predsednik Donald Tramp izgleda da je danas, prvi put, javno priznao da je njegov demokratski protivkandidat Džo Bajden pobedio na predsedničkim izborima 3. novembra, ali je ponovio svoje tvrdnje da su izbori namešteni..- Pobedio je jer su izbori bili namešteni - naveo je Tramp na Tviteru...On...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Tramp: Ja sam pobijedio

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Nov.2020, 11:09

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp ponovio je danas da je on pobjednik nedavno održanih predsjedničkih izbora.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.