TRAMP PONOVO ŠOKIRA, ovoga puta meta EVROPA: Oni su prema nama gori nego KINA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2019, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP PONOVO ŠOKIRA, ovoga puta meta EVROPA: "Oni su prema nama gori nego KINA!"

Predsednik SAD Donald Tramp oštro je kritikovao Evropu uoči samita G20 u Japanu, rekavši da se ona prema SAD odnosi gore nego Kina.

- Evropske nacije su postavljene da iskoriste SAD. Imaju gore prepreke za trgovinu od Kine - rekao je Tramp.

Kako se navodi, očekuje se da će suret Trampa i predsednika Kine Si Ðinpinga biti glavni događaj samita G20.

Tramp je pokazao više želje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za poboljšanjem odnosa sa zvaničnim Pekingom, nego Briselom.

Iako je Tramp ranije opisao predsednika Evropske komisije Žan Klod Junkera kao "fantastičnog čoveka i biznismena", jednu od ključnih članova njegovog tima Margaret Vestager je kritikovao.

- Postoji jedna žena u Evropi, neću da joj pominjem ime, zapravo bi trebalo da preuzme Žan-Klodovo mesto...Ona mrzi SAD, možda i više od bilo koje osobe koju sam ikada upoznao. Ono što ona radi našoj zemlji...Ona tuži sve nase kompanije - rekao je Tramp.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Postoji jedna žena u Evropi, neću da joj pominjem ime. Ona mrzi SAD"

Izvor: B92, 27.Jun.2019

Predsednik SAD Donald Tramp oštro je kritikovao Evropu uoči samita G20 u Japanu, rekavši da se ona prema SAD odnosi gore nego Kina..."Evropske nacije su postavljene da iskoriste SAD. Imaju gore prepreke za trgovinu od Kine", rekao je Tramp, prenosi "Politiko"...Kako se navodi, očekuje se da će suret...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.