TEK SAD SE NIŠTA NE ZNA! Šok tvrdnja: Ja sam žrtveno jagnje koje su poslužili na tanjiru - Šarac me je namagarčio

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2022, 22:37

TEK SAD SE NIŠTA NE ZNA! Šok tvrdnja: Ja sam žrtveno jagnje koje su poslužili na tanjiru - Šarac me je namagarčio

Vuk Ursulov, optuženi za ubistvo Dragana Ristića Čađe, na suđenju pred Višim sudom u Beogradu tvrdio je da ga je "Aleksandar Šarac prevario, nasamario i namagarčio".

Likvidacija Ristića je jedna od onih zbog koje su u petak uhapšeni pripadnici kriminalnog klana "vračarci".

- Nisam kriv i ni na koji način nisam učestvovao u ubistvu tog čoveka. Moj automobil je zloupotrebljen, a ja sam prevaren, nasamaren i namagarčen od strane Aleksandra Šarca. Ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žrtveno jagnje, koje su poslužili na tanjiru - rekao je Vuk Ursulov.

Ursulov je pred Višim sudom opisao zanimljivu situaciju koju je doživeo nekoliko dana pre likvidacije Čađe, odnosno prilikom susreta sa Šarcem.

- Šarac mi je rekao da se bavi preprodajom automobila, da daje pare na kamatu i prodaje narkotike. Pitao sam ga šta će mu to, jer su imali novca, otac i stric su imali autobuse "Braća Šarac", kafić, diskoteku i jedini porok mu je bio što ide na utakmice Partizana i tuče se. Tad mi je pokazao snimak pljačke zlatare u Italiji, snimak iz Španije na kojem su mu lisicama vezane ruke, a na stolu ispred pare. Kazao mi je da je upala policija, a da je kod sebe imao lažna dokumenta i da su ga pustili i dali mu tih 10.000 evra u kešu što su našli. Nudio mi je pomoć, ali sam mu rekao da me ništa nelegalno ne zanima - ispričao je Ursulov.

Istakao je i da je Šarcu rekao da ima krš "mazdu", koju hoće da proda i kupi bolji auto, a ovaj mu je ponudio da mu nađe kupca.

Tvrdio je da je preko Šarca stupio u kontakt s izvesnim Crnogorcem, koji je ispobao vozilo, ali da mu ga nije vratio kući, već ostavio u Mirijevu 10. septembra. Sa druge strane, Ursulova tužilaštvo tereti da je tom "mazdom" došao do Mirijeva, gde se parkirao, uzeo vozilo "pasat", njime otišao u Kaluđericu, i ubio Čađu. Potom se vratio do Mirijeva, gde je zapalio "pasat", a zatim "mazdom" otišao na Novi Beograd i sakrio je u garaži.

Od početka suđenja, Ursulov je negirao krivicu, tvrdeći da je njegov automobil zloupotrebljen, a za to je krivio Šarca.

Kako su mediji pisali, tokom suđenja je molio advokaticu da pronađe Šarca, a kako bi dokazao da nije kriv za ubistvo Čađe. Ipak, ubrzo na vestima video je da je on ubijen.

Prema optužnici, Ursulov se tereti da je 10. septembra 2020. u Kaluđerici ispalio više hitaca u glavu i telo Dragana Ristića, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Prethodno je Ursulov upravljajući automobilom "pasat" udario u vozilo "audi" kojim je upravljao Ristić. U trenutku kada je Ristić izašao iz automobila, optuženi je u njega ispalio projektile, pobegao sa lica mesta, a potom u Mirijevu zapalio "pasat".

Ubijeni Ristić bio je ugostitelj, vlasnik nekoliko objekata. Bio je u kumovskim vezama sa Željkom Rutovićem, koji je optužen za napad na Predraga Rankovića Peconija.

Podsetimo, u velikoj akciji policije u petak su uhapšeni pripadnici grupe "vračarci", koju je predvodio Nikola Vušović, zvani Džoni s Vračara.

Osumnjičeni se terete za tri likvidacije - Aleksandra Halabrina, Dragana Ristića Čađe i Aleksandra Šarca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.