Supruga predsednika koji je planirao da se namerno zarazi pozitivna na koronavirus

Izvor: B92, 12.Jun.2020, 17:00

Supruga predsednika koji je planirao da se namerno zarazi pozitivna na koronavirus

Supruga ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, Olena, pozitivna je na koronavirus, javila je ukrajinska agencija UNIAN.

Kako je saopšteno iz kabineta predsednika, Zelenski i njihova deca takođe su testirani, a njihovi uzorci su bili negativni.

U saopštenju se navodi da je Olena Zelenska izolovana od ostalih članova porodice, da nema simptome i da se oseća dobro.

Ukrajinska agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodi da nije jasno gde i kada se Zelenska zarazila.

Podsetimo, Zelenski je ranije govorio kako je planirao da se namerno zarazi kako bi pokazao koliko je opasnost ozbiljna.

Sve osobe sa kojima je bila u kontaktu obaveštene su o potencijalnom riziku od zaražavanja. Broj potvrđenih slučajeva koronavirusa u Ukrajini danas je prešao 29.700.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.