Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2023, 20:30

Stoltenberg: Kina da ne isporučuje Rusiji smrtonosno oružje; Članice NATO da izdvajaju više za odbranu

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg danas je upozorio Kinu da ne isporučuje Rusiji smrtonosno oružje, nakon što su se lideri te dve zemlje sastali u Moskvi. Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg pozvao je zemlje članice da ubrzaju povećanje izdvajanja za odbranu, jer nove brojke pokazuju da manje od četvrtine njih ispunjava cilj alijanse.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stoltenberg: Članice NATO moraju da izdvajaju više za odbranu

Izvor: Blic, 21.Mar.2023

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg danas je pozvao zemlje članice da ubrzaju povećanje izdvajanja za odbranu, jer nove brojke pokazuju da manje od četvrtine njih ispunjava cilj alijanse. Stoltenberg je rekao da je napad Rusije na Ukrajinu prošle godine pokazao da je svet postao nebezbedniji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.