Izvor: Beta, 24.Feb.2014, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Nisam prizivao bosanski scenario

BEOGRAD, 24. februara 2014. (Beta) - Funkcioner Demokratske stranke (DS) Borislav Stefanović izjavio je u ponedeljak da "nije prizivao" "bosanski ili ukrajinski scenario" u Srbiji, i kazao da DS ne podržava aktivnosti koje su izvan demokratskih procesa.

Stefanović je za agenciju Beta kazao da je samo citirao prvog potpredsednika Vlade u ostavci Aleksandra Vučića, koji je pre dve nedelje izrazio nadu da će Srbija izbeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << "scenario neogovornosi i neozbiljnosti", nasilje, sukobe i uništavanje imovine.

"Ekonomska i socijalna situacija u Srbiji je užasno teška, i zbog toga smo iskazali bojazan da se tako nešto ne desi, s jasnom ogradom da je tako nešto potpuno neprihvatljivo i nepoželjno. Mi ni u kojem slučaju taj scenario nismo prizivali", rekao je on.

Funkcioner DS je naveo da je vlast Srpske napredne stranke (SNS) pokazala da ne može ni na koji način da poboljša stanje u zemlji, i da je zato upozorio na mogućnost nemira.

Potpredsednik vlade Aleksandar Vučić prokomentarisao je u ponedeljak spekulacije o "ukrajinskom scenariju" u Srbiji citiranjem poslovice "što je babi milo to joj se i snilo".

"Gradjanima Srbije garantujem da će imati stabilnost i mir ma ko da pobedi na izborima u Srbiji, a oni koji misle da puškama brane ili puškama osvajaju vlast ili bilo šta, daleko im lepa kuća", rekao je Vučić na konferenciji za novinare s ministarkom spoljnih poslova Hrvatske Vesnom Pusić.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Stefanović: Nisam prizivao bosanski scenario

Izvor: Akter, 24.Feb.2014

Funkcioner DS Borislav Stefanović izjavio je da "nije prizivao" "bosanski ili ukrajinski scenario" u Srbiji, i kazao da DS ne podržava aktivnosti koje su izvan demokratskih procesa

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.