Dve osobe poginule u rušenju mosta u Indiji

Izvor: Blic, 20.Okt.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe poginule u rušenju mosta u Indiji

Dve osobe su poginule, a 11 povređeno, kada se jedan most u izgradnji srušio u Nju Delhiju na nekoliko vozila koja su se kretala ispod, saopštila je policija.

Radnici su podizali teške betonske ploče za most, koji će biti deo novog metro sistema u prestonici, kada se kran prevrnuo, a most počeo da pada.

Ogromne betonske ploče i teški žuti čelični stubovi srušili su se na nekoliko vozila u prepunoj četvrti u istočnom delu prestonice. Portparol policije Radžan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bagat je izjavio da su poginuli jedan građevinski radnik i vozač autobusa.

Do nesreće je najverovatnije došlo zbog tehničke greške u opremi koja je korišćena za podizanje betonskih ploča, rekao je portparol metro službe u Nju Delhiju Anudž Dajal, koji je obećao sprovođenje pune istrage.

"Ovo je za nas veliki šok", rekao je Dajal i najavio odštetu od 500.000 rupija (10.000 američkih dolara) za porodice poginulih.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srušio se most u izgradnji, dve osobe poginule

Izvor: Kurir, 20.Okt.2008

NJU DELHI, 19. oktobra (Tanjug) - Dve osobe su poginule, a 11 povređeno, kada se jedan most u izgradnji srušio danas u Nju Delhiju na nekoliko vozila koja su se kretala ispod, saopštila je policija. Radnici su podizali teške betonske ploče za most, koji će biti deo novog metro sistema u prestonici,...

Nastavak na Kurir...

Srušio se most u izgradnji, dve osobe poginule

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2008

NJU DELHI - Dve osobe su poginule, a 11 povređeno, kada se jedan most u izgradnji srušio u Nju Delhiju na nekoliko vozila koja su se kretala ispod, saopštila je policija...Radnici su podizali teške betonske ploče za most, koji će biti deo novog metro sistema u prestonici, kada se kran prevrnuo,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.