Srpkinja u Indiji i njen muž pušteni iz karantina, nemaju koronavirus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2020, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinja u Indiji i njen muž pušteni iz karantina, nemaju koronavirus

Bračni par, Indijac i njegova supruga, državljanka Srbije, otpušteni su iz karantina u indijskom gradu Goji, jer su analize pokazale da nisu zaraženi koronavirusom, potvrdio je za Tanjug ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Dačić je rekao i da će evakuacija troje srpskih državljana iz kineskog grada Vuhana biti obavljena noćas, uz pomoć Francuske, koja će organizovati avionski prevoz do francuskog grada Istrea, i da se očekuje da avion stigne sutra u toku dana.

U tom francuskom gradu će biti obavljeni pregledi i preduzete dalje mere zdravstvene zaštite, dodao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srpska državljanka puštena iz karantina u Indiji

Izvor: VOA, 31.Jan.2020

Bračni par, Indijac i njegova supruga, državljanka Srbije, otpušteni su iz karantina  u kojem su bili od srede u indijskom gradu Goji, jer su analize pokazale da nisu zaraženi koronavirusom, rekao je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Dačić je rekao i da će evakuacija troje srpskih...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.