Izvor: TvojPortal.com, 20.Apr.2012, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi ne odustaju od izbora na KiM

Izvor:vesti-online  Čelnici opština Zubin Potok i Zvečan Slaviša Ristić i Dragiša Milović izjavili su da će lokalni izbori u te dve opštine biti održani 6. maja i da su izborne radnje "poodmakle", dok u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju tvrde da su izbori u suprotnosti s Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti UN.
Milović i Ristić su u emisiji "Otvoreno o.." televizije Most iz Zvečana rekli da su građani >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << u velikom broju zainteresovani za izbore, da je predato nekoliko izbornih lista i da su građani rešeni da iskoriste svoje demokratsko pravo da biraju i budu birani.

Građani su rešeni da iskoriste svoje demokratsko pravo da biraju i budu birani: Dragiša Milović i Slaviša Ristić

Predsednik Opštine Zvečan Dragiša Milović je podsetio da je predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović raspisala izbore na čitavoj teritoriji Republike i da je od Unmika stigao očekivani odgovor da izbori ne treba da se organizuju.
"U Zvečanu su prve liste predale stranke na vlasti", rekao je Milović i upitao kako je moguće održati izbore za predsednika Republike i poslanike u Skupštini, a da je za lokalne parlamente to nemoguće.
Predsednik Opštine Zubin Potok Slaviša Ristić smatra da se samo izborima moguće očuvati skupštine opštine "kao najvažnije institucije države Srbije na Kosovu i Metohiji".
opširnije možete pročitati na ovom linku

Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.