Šokantni podaci: Blizu pola miliona potvrđenih slučajeva korone u Peruu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 13:53

Šokantni podaci: Blizu pola miliona potvrđenih slučajeva korone u Peruu!

Vanredno stanje zbog epidemije korona virusa traje još od sredine marta

U Peruu je u poslednja 24 sata registrovano čak 7.137 novih slučajeva korona virusa, čime se ukupan broj do sada potvrđenih slučajeva približio cifri od pola miliona, saopšteno je na sajtu ministarstva zdravlja Perua.

- Broj preminulih iznosi 20.844, a 319.171 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pacijent se oporavio od kovida-19 - saopšteno je iz ministarstva.

Predsednik Perua Martin Viskara proglasio je sredinom marta vanredno stanje zbog epidemije korona virusa, koje je produžavano, a naknadno je uveden i policijski čas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SVET U PAKLU KORONA VIRUSA: Skoro pola miliona obolelih u Peruu, u Italiji raste broj zaraženih među mladima

Izvor: Kurir, 09.Avg.2020

U Peruu je u poslednja 24 sata registrovano čak 7.137 novih slučajeva korona virusa, čime se ukupan broj do sada potvrđenih slučajeva približio cifri od pola miliona, saopšteno je na sajtu ministarstva zdravstva Perua.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.