Snouden napustio Hong Kong

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jun.2013, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snouden napustio Hong Kong

Bivši službenik američke NSA Edvard Snouden, protiv koga je pravosuđe SAD podiglo optužnicu za špijunažu, napustio je Hongkong, potvrdile su vlasti u tom gradu. Snouden se ukrcao u avion kompanije Aeroflot za Moskvu, objavili su kineski mediji. Kako se dodaje, bivši službenik NSA možda se uputio na Island ili u Ekvador. Snouden, koji se od 20. maja nalazio u Hongkongu, medijima je prosledio informacije o špijunskim aktivnostima SAD, odnosno nadzoru telefonskih razgovora i internet ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Edvard Snouden napustio Hong Kong

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jun.2013

HONG KONG - Edvard Snouden, odbjegli bivši službenik američke Centralne obavještajne agencije /CIA/, napustio je Hong Kong avionom za Moskvu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Snouden stigao u Moskvu, krajnje odredište nepoznato

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jun.2013

Bivši službenik američke NSA Edvard Snouden, protiv koga je pravosuđe SAD podiglo optužnicu za špijunažu, stigao je u Moskvu, javljaju agencije. Prema nekim informacijama on će otputovati za Karakas preko Havane.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.