Skupština: Optužbe poslanika SNS-a na izjave da je Vučić šef mafije

Izvor: Beta, 05.Feb.2023, 13:18

Skupština: Optužbe poslanika SNS-a na izjave da je Vučić šef mafije

Sednica Skupštine Srbije počela je danas oštrim optužbama članova vladajuće koalicije na račun izjave poslanika Narodne stranke Borislava Novakovića da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "šef mafije".Novaković je rekao da je Vučić "šef mafije koji će završiti u zatvoru" i da biznismen Zvonko Veselinović ne brani Srbe na Kosovu i Metohiji, nego živi u Novom Sadu i "predvodi" najveću organizovanu kriminalnu grupu u jugoistočnoj Evropi i "pljačka Srbiju"."Sve afere vode ka Vučiću i ne odgovara niko koga štite on i njegov brat Andrej Vučić. Veselinoviću nije mesto u biznisu nego u zatvoru, jer je kriminalac", rekao je Novaković na sednici Skupštine Srbije na kojoj se raspravlja o pravosudnim zakonima.Novaković je pokazao fotografiju Veselinovića i brata predsednika Srbije Andreja Vučića koja, kako je rekao, "pokazuje da Veselinović sve vreme uživa podršku braće Vučić, pa zato nije procesuiran".Takođe je ministarki pravde Maji Popović rekao da je međunarodnoj zajednici poznato da je Veselinović vođa najveće organizovane kriminalne grupe u ovom delu Evrope i da ga država "favorizuje" i daje mu poslove.On je pozvao ministarku pravde da reaguje povodom nepostupanja po krivičnoj prijavi koja je u Novom Sadu podneta protiv savetnika bivšeg gradonačelnika Novog Sada Slobodana Milića Bocare."To je čovek koji čini vezu između ...
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novaković u Skupštini: Vučić je šef mafije, Popović: Fotografije ništa ne dokazuju

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Feb.2023

Sednica Skupštine Srbije počela je danas oštrim optužbama članova vladajuće koalicije na račun izjave poslanika Narodne stranke Borislava Novakovića da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "šef mafije".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

I danas burno u Skupštini: Uvrede, optužbe da je Vučić šef mafije i da Zvonko Veselinović živi u NS

Izvor: Radio 021, 05.Feb.2023

Poslanik "Moramo-Zajedno" Aleksandar Jovanović zatražio je od predsednika Skupštine Vladimira Orlića da vodi sednicu poštujući Poslovnik, ocenivši da svojim ponašanjem od parlamenta pravi rijaliti.

Nastavak na Radio 021...

Dušan Janjić: Dobar deo poslanika sednicu shvatio kao priliku za otimanje vlasti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2023

Atmosfera na posebnoj sednici Narodne skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji bila je apsolutno neprimerena, ocenjuje politički analitičar i direktor Foruma za etničke odnose Dušan Janjić koji smatra da je dobar deo poslanika sednicu shvatio kao priliku za otimanje vlasti...Janjić je za Tanjug rekao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.